Verbeter uw levensstijl met Herbalife!

U wilt direct naar:  

Afvallen 
Aankomen
Huidverzorging
Eerst een Persoonlijk Advies
   

Meld je hier aan

voor onze nieuwsbrief.

 

Naam:

 

emailadres

   

Ander dieet

Hoe zit het dan met een ander dieet ?

Wij hebben gekozen voor ShapeWorks van Herbalife, omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit de beste en de makkelijkste methode is om gezond en verantwoord af te slanken. Op deze pagina willen wij dit verder beargumenteren aan de hand van andere veel voorkomende diŽten. Wij zullen van elk dieet aangeven wat de voor- en nadelen zijn en welk voordeel Shapeworks ten opzichte van dat dieet heeft.

 

Minder eten

Voordeel: Eťn van de grote nadelen van alle diŽten zou zijn dat mensen zichzelf geen gezond en regelmatig eetpatroon aanleren. Hierdoor ontstaat het risico dat, bij beŽindiging van een dieet, mensen weer verdergaan met het oude (ongezonde) eetpatroon waardoor ze weer snel terug zijn op het oude gewicht. Afslanken door minder te eten helpt met het aanleren van een gezond eetpatroon en het afleren van een ongezond eetpatroon.

Nadeel: Minder eten leidt tot een vermindering van het aantal voedingsstoffen. En die zijn essentieel om normaal te kunnen blijven functioneren. Onvoldoende vitamines, mineralen etc. zorgen op korte termijn tot vermoeidheidsklachten, hoofdpijn en op langere termijn voor minder weerstand en dus een grotere kans op ziektes. Daar komt bij dat mensen met name afvallen door verlies aan bouwstoffen (spierweefsel) en niet verlies aan vet.

--> Om gezond en fit te blijven heeft een mens met gewoon eten tegenwoordig minstens evenveel voedingsstoffen (in calorieŽn) nodig als het verbrandt. Gezond afslanken is dus praktisch onmogelijk.

ShapeWorks: Het ShapeWorks afslankprogramma zorgt voor een minimum aan calorieŽn en een maximum aan voedingsstoffen. Hierdoor blijven de bouwstoffen van het lichaam intact, blijft de gebruiker fit en energiek en zal het lichaam de overtollige vetreserves gaan verbranden. Gedurende de periode van het dieet wordt geleerd om drie keer per dag te eten met alleen gezonde snacks tussendoor. Na het afslankprogramma kunnen de shakes weer worden vervangen door īnormaalī eten en is ook het ongezonde eetpatroon afgeleerd.

DiŽtist(e)

Voordeel: Een diŽtist stelt een voedingspatroon samen dat er voor zorgt dat de gebruiker minder calorieŽn binnenkrijgt maar toch alle voedingsstoffen.

Nadeel:Tegenwoordig blijkt uit diverse onderzoeken dat zelfs bij het gebruik van een zogenoemd evenwichtige voeding, waarvan de verantwoordelijke overheidsinstanties steeds opnieuw beweren dat zij volledig in alle behoeften voorziet, er ernstige tekorten optreden van zeer belangrijke microvoedingsstoffen (vitamines, mineralen, spoorelementen). Lees het Rapport tekorten in de Nederlandse voeding.

ShapeWorks: De Herbalife ShapeWorks producten bevatten alle 52 noodzakelijke voedingsstoffen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast is een shake binnen 5 minuten bereidt en ingenomen.

Maagband/ Maagballon

Voordeel: Door plaatsing van een maagband/ maagballon kan niet meer veel worden gegeten. Zo wordt gedwongen om minder te eten en is een eetaanval bijna onmogelijk.

Nadeel: Een maagband/ maagballon brengt bij plaatsing en als die is geplaatst aanzienlijke gezondheidsrisico. Ook leidt minder eten niet per definitie tot gezonder eten. Er kan gewoon patat of andere junkfood worden gegeten. Wij vinden de risicoīs in geen enkel opzicht in verhouding staan met het verwachte resultaat.

ShapeWorks: Mensen die een maagband/ maagballon overwegen hebben vaak een enorm overgewicht en al bijna alles geprobeerd. Dat betekent dat zij geen enkel dieet op eigen houtje kunnen volhouden. Door persoonlijke begeleiding kan ShapeWorks een oplossing bieden. Mocht de maagband / maagballon toch zijn geplaatst, dan kunnen de Shapeworks producten ervoor zorgen dat de dieet gebruiker toch alle voedingsstoffen binnenkrijgt.

--> Herbalife ShapeWorks kan in combinatie van een maagband/ maagballon worden gebruikt.

Weight Watchers

Voordeel: De Weight Watchers stellen een uitgebalanceerd voedingsschema samen en door wekelijkse bijeenkomsten worden mensen gemotiveerd om tijdens die bijeenkomst een goed afslankresultaat te laten zien.

Nadeel: Wat voor de diŽtiste geldt, geldt ook voor het voedingsschema van de Weight Watchers. Verder is niet iedereen happy met een gezamenlijke bijeenkomst. Met name als het een keer wat minder gaat, demotiveert het als je dat aan een groep moet vertellen.

ShapeWorks: De begeleiding bij Herbalife ShapeWorks is individueel en zo intensief als de klant zelf wil. Afvallen doe je voor jezelf en mocht het een keer minder gaan, is dat geen enkel probleem. Mensen hoeven zich daar niet bezwaard onder te voelen.

Modifast / Maaltijd Plus / Slim Fast en andere maaltijdvervangers

Voordeel: De voordelen van ShapeWorks gelden ook voor deze maaltijdvervangers.

Nadeel: Bij de Herbalife ShapeWorks producten komt gratis begeleiding. Bij andere maaltijdvervangers is geen begeleiding. De meeste maaltijdvervangers mogen niet onbeperkt worden gegeten omdat anders tekorten aan voedingsstoffen optreden.

ShapeWorks: Hoewel Herbalife ShapeWorks ook een maaltijdvervanger is, is Shapeworks meer dan een dieet alleen en dus onbeperkt te gebruiken door iedereen. De producten zijn ook uitstekend te gebruiken om gezond en fit te blijven en zelfs voor de Nederlandse wet is Herbalife ShapeWorks aangemerkt als voeding en niet als dieet (De Herbalife producten worden afgerekend tegen 6 % BTW, als zijnde basisbehoeften terwijl de andere maaltijdvervangers tegen 19 % worden afgerekend en als dieet worden aangemerkt). Herbalife ShapeWorks is ook geschikt voor mensen die willen aankomen, fitter willen worden en ShapeWorks wordt intensief door sporters gebruikt.

--> Overigens is ShapeWorks goedkoper dan alle andere maaltijdvervangers.

Soepdieet/ Ziekenhuisdieet / Hartstichtingdieet / Brooddieet

Voordeel: Deze diŽten kennen naar onze mening geen enkele voordelen.

--> Overigens is het Ziekenhuisdieet en het Hartstichtingdieet, hoewel de naam anders doet vermoeden geen dieet dat is goedgekeurd door enig ziekenhuis of de Nederlandse Hartstichting !

Nadeel: Dit soort diŽten zijn zeer eenzijdig voor wat betreft voedingsstoffen en leiden altijd tot een tekort aan andere voedingsstoffen. Mensen vallen, als ze afvallen, met deze diŽten altijd af door vocht en/of verlies aan bouwstoffen. Het jojo-effect is een gebruikelijk effect bij deze diŽten.

ShapeWorks: Het Herbalife ShapeWorks programma leidt nooit tot een tekort aan voedingsstoffen en vaak zelfs tot een verbetering van de gezondheid/ energieniveau.

 

Wilt u meer informatie ? Druk dan op īPersoonlijk Adviesī.
 

  

Nieuws

  

  Ben Ik te zwaar

  

Tips

  

Herbalife

  

Voorwaarden

  

Ook op zoek naar een mogelijkheid om vanuit huis een extra inkomen te verdienen ? Klik hier !