Verbeter uw levensstijl met Herbalife!

 

U wilt direct naar:  

Afvallen 
Aankomen
Huidverzorging
Eerst een Persoonlijk Advies
   
     

Meld je hier aan

voor onze  nieuwsbrief.

 

Naam:

 

emailadres

     
     

 

 

Waarom ShapeWorks van Herbalife ?

Goede en gezonde voeding is essentieel voor een goede gezondheid en om het lichaam optimaal te laten functioneren !

Vitamines

Er zijn in totaal 14 echte vitamines bekend. Deze voedingsstoffen zijn onontbeerlijk voor het goede verloop van alle biochemische processen die zich in het lichaam afspelen. Een deel van de vitamines worden door het lichaam zelf aangemaakt. Maar onze dagelijkse voeding is de belangrijkste bron van vitamines. 

Het is een misverstand, dat vitamines als soort van Ďpepmiddelení in het lichaam fungeren. Vitamines hebben geen calorische waarde en kunnen dus niet door het lichaam worden aangewend als energiebron. Wel spelen vitamines een essentiŽle rol bij de omzetting van vetten en koolhydraten in lichaamsenergie.

Een chronisch tekort aan ťťn of meer vitamines kan dan ook leiden tot vermoeidheid en lusteloosheid.

 

Mineralen

Mineralen zijn net als vitamines belangrijke voedingscomponenten. Mineralen zijn echter niet door het lichaam aan te maken, zoals sommige vitaminen (vitamine D), maar kunnen alleen worden opgenomen.

Bij een voldoende gevarieerde voeding zal niet zo snel een tekort optreden. Mocht er wel een tekort optreden, dan is vermoeidheid het eerste signaal.

Zonder de hulp van mineralen kunnen vitaminen niet functioneren in ons lichaam. Mineralen zorgen voor het transport van zuurstof door ons lichaam. Ze spelen ook een belangrijke rol bij de groei, instandhouding en herstel van weefsels. Mineralen zijn ook betrokken bij het samentrekken van spieren, het functioneren van de zenuwen en bij de energie huishouding. Er zijn in totaal 20 mineralen belangrijk voor het lichaam.

 


Spoorelementen


Spoorelementen zijn mineralen waarvan het lichaam niet zo'n grote hoeveelheid van nodig heeft. Spoorelementen zijn echter wel noodzakelijke voedingscomplementen voor de gezondheid. Er zijn in totaal 14 belangrijke spoorelementen.
 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH)


De Nederlandse ADH is gebaseerd op de hoeveelheid vitamines en mineralen die een Nederlandse volwassene gemiddeld nodig heeft. Als iedereen zich aan deze ADH houdt, krijgt de overgrote meerderheid (97,5%) voldoende vitamines binnen om gebreksziekten te voorkomen.
 

Dit betekent dat elke dag minimaal het volgende moet worden gegeten en gedronken:
 

  Kinderen
4-12 jaar
Tieners
12-20 jaar
Volwassenen
Brood 3-5 sneetjes 5-8 sneetjes 5-7 sneetjes
Aardappelen 1-4 stuks (50-200 gram) 4-6 stuks (200-300 gram) 3-5 stuks (150-250 gram)
Groente 2-3 groentelepels

(100-150 gram)

3-4 groentelepels

(150-200 gram)

3-4 groentelepels

(150-200 gram)

Fruit 1-2 vruchten 2 vruchten 2 vruchten
Melk en melkproducten 2-3 glazen (300-450 ml) 2-3 glazen (300-450 ml) 2-3 glazen (300-450 ml)
Kaas 0,5-1 plak (10-20 gram) 1-2 plakken (20-40 gram) 1-2 plakken (20-40 gram)
Vlees, vis, kip

tahoe of tempeh

65-100 gram

*(50-75 gram gaar)

100 gram

*(75 gram gaar)

100 gram

*(75 gram gaar)

Vleeswaar 0.5-1 plakje (10-15 gram) 1-2 plakjes (15-30 gram) 1-2 plakjes (15-30 gram)
Halvarine op brood 5 gram per sneetje brood 5 gram per sneetje brood 5 gram per sneetje brood
Margarine voor

de bereiding

15 gram 15 gram 15 gram
Vocht 1.5 liter 1.5 liter 1.5 liter

* rauw gewicht bij aankoop

Slechts weinig mensen zullen elke dag aan deze hoeveelheden komen. De huidige maatschappij laat onvoldoende tijd over om uitgebreid te winkelen, te koken en te eten. Dit leidt (te) vaak tot:

  • kant-en-klaar maaltijden;

  • fast-food, zoals pizzaīs en dergelijke;

  • het overslaan van essentiŽle maaltijden zoals het ontbijt.

  • tekorten aan noodzakelijk voedingsstoffen.

Tegenwoordig bevat onze voeding steeds minder vitamines. De verarming van de landbouwgrond, de industriŽle voorbewerking van voedingsmiddelen en de onnatuurlijke bereidingswijze zijn daar o.a. de oorzaak van. Tijdens frituren, bakken, koken en braden gaan er veel vitamines en andere belangrijke voedingsstoffen verloren.

Uit een recent onderzoek blijkt dat iedere mens wel een
tekort aan ťťn of meerdere vitamines in het lichaam heeft (dus ook personen die elke dag goed uitgebalanceerde maaltijden nuttigen). De belangrijkste feiten op een rijtje:

  • In alle leeftijdsklassen is de inname van de vitamine A, vitamine B1 en vitamine B2 zeer gebrekkig.

  • Veel mannen en vrouwen van 22 tot 50 jaar hebben een chronisch tekort aan vitamine D.

Gewichtsbeheersing


Als u gezond wilt afslanken, zult u het aantal calorieŽn dat u inneemt moeten verminderen en/ of u zult het aantal calorieŽn dat u verbrandt moeten laten toenemen. Met andere woorden, u zult minder moeten eten en/ of meer moeten bewegen. Een vrouw verbrandt op een dag gemiddeld circa 2.000 calorieŽn, terwijl een man 2.500 calorieŽn verbrandt (dit is ook de reden dat mannen vaak sneller afvallen dan vrouwen).

Als u uitgebalanceerd eet, krijgt u per dag 2.000 calorieŽn binnen. Het is
voor vrouwen dus praktisch onmogelijk om het aantal calorieŽn te verminderen, zonder dat dit leidt tot een tekort aan essentiŽle voedingsstoffen! Een afslankdieet leidt dus vaak tot gezondheidsklachten zoals vermoeidheid.

 Herbalife


Wat is ShapeWorksô van Herbalife


Het bedrijf Herbalife International is in 1980 ontstaan en kent ondertussen een wereldwijde omzet van $ 2 miljard per jaar. De producten worden in 64 landen verkocht en door miljoenen mensen dagelijks gebruikt.

Herbalife heeft ShapeWorks supplementen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat mensen hun gewicht kunnen beheersen ťn toch
alle 52 noodzakelijke vitamines, mineralen en spoorelementen binnenkrijgen ťn in de juiste hoeveelheid. Met het Herbalife ShapeWorks dieet krijgt u per dag slechts 1.250 calorieŽn binnen, terwijl u uw lichaam toch optimaal voedt. Is uw lichaam zodanig ontregeld, dat u īmoeilijkī afvalt, dan zijn er ruim voldoende overige supplementen voor uw specifieke situatie. Denk hierbij aan een onregelmatige suikerspiegel, de hele dag door honger, vakanties of een onregelmatig leven, of een zeer lage vetverbranding. Voor elk probleem heeft Herbalife een oplossing !

Waar komen de producten vandaan ?


De producten zijn afkomstig uit de Verenigde Staten, China en Zuid-Amerika. Herbalife verbouwt daar (onder strenge controle) volgens organische methodes. Uitsluitend de "actieve" gedeelten van de planten, kruiden en vitamines worden gebruikt. Nagenoeg alle Herbalife producten zijn op natuurlijke basis gebaseerd en dus ook uitstekend geschikt voor vegetariŽrs en veganisten.


Hoe wordt de kwaliteit gewaarborgd ?


Bij Herbalife werken artsen en andere wetenschappers gespecialiseerd in voeding en gezondheid die voortdurend werken aan de kwaliteit van de producten. Door onderzoek en ontwikkeling bereiken de producten steeds weer een hoger kwaliteitsniveau en worden nieuwe producten ontwikkeld voor een nog betere gezondheid.

De Voedingskundige Adviesraad bestaat uit:

 

 

  

Nieuws

  

  Ben Ik te zwaar

  

Tips

  

Herbalife

  

Voorwaarden

  

Ook op zoek naar een mogelijkheid om vanuit huis een extra inkomen te verdienen ? Klik hier !